A STEVENS Vertriebs GmbH 1991 óta Németország egyik vezető minőségi kerékpárgyártója. Werner és Wolfgang von Hacht kerékpáros szakkereskedők, eredetileg saját kerékpármárkát akartak létrehozni a meglévő szakboltjuk számára, de a brand hamar felkeltette a piacon jelenlévő kereskedők érdeklődését is; így alapították meg a céget.

A STEVENS márkanév közel 30 éve van jelen a bringás köztudatban. Az éves gyártás közel 90 000 db kerékpárt jelent, melyet napjainkban csaknem 30 országban forgalmaznak. Az értékesítés KIZÁRÓLAG kerékpár-szakkereskedőkön keresztül történik.

Célcsoportjuk az európai piac. A modellek döntő többsége Németországban, és pár kivétellel az Európai Unióban kerülnek legyártásra.

A modellpalettájukon közel 200 modell található:

 • országúti, cyclocross/gravel és triatlon/időfutam kerékpárok
 • túra/trekking- és városi kerékpárok
 • mountainbike-ok
 • elektromos városi/cross/trekking és sport kerékpárok
 • gyerekkerékpárok
 • Custom Bikes Program, ahol összeállíthatod saját magad az egyedi versenygépedet, melyet Hamburgban sajátos számmal látnak el.

DÍJAK és MEGJELENÉS

A szakfolyóiratokban számos díj és tesztgyőzelem erősíti meg, hogy a STEVENS könnyű, sportos és minőségi kerékpárokat készít. 2010 óta négy alkalommal lett az év beszállítója a német kerékpárkereskedők ranglistáján és az egyik legismertebb német kerékpáros szaklap, a Trekkingbike, olvasói körében már nyolc éve a legkedveltebb kerékpármárka.

SZPONZORÁCIÓ | VERSENY

A cég alapítói és számos alkalmazottja is a kerékpársport világából érkeztek, így magától értetődik, a mozgás iránti szenvedély. Személyes feladatuknak tekintik az élsportolók támogatása mellett, hogy előmozdítsák a fiatalok körében pl: az iskolákban a kerékpározás lehetőségét. Nemzetközileg sikeres cyclocross és országúti csapatokat, a STEVENS Racing Team-et (országúti és cyclocross) és a STEVENS MTB Racing Team-et is támogatják, azzal a céllal, hogy a fiatal tehetségeket felkarolják. A kerékpározás egyik legígéretesebb tehetsége Mathieu van den Poel is STEVENS kerékpáron kezdte karrierjét és lett világbajnok.

Magyarországon is számos kiváló sportoló és csapat, olimpiai aspiráns is Stevens kerékpárral versenyez, mint pl. a triatlonos Dévay fivérek vagy a Palumby Zsomborral és Buzsáki Virággal felálló SVS Pro team mountainbike csapat.

A STEVENS és a kerékpáros szakkereskedések

A német gyár előírásának megfelelően a Vásárlók a Stevens kerékpárokat kizárólag kerékpárüzletben vehetik át és a futárral való kiszállítás nem lehetséges. Az elsőre furcsa intézkedés hallatán az ember azt gondolná, hogy ez versenyhátrányt jelent egyéb márkákkal szemben, de a több 10 éves németországi eladási tapasztalatok éppen ennek az ellenkezőjét mutatják! A legfontosabb, hogy a Vásárló már az első perctől egy prémium német kerékpárt kaphasson és ezt mi egy 100%-ban szervíz körülmények között összeállított és szakember által beállított kerékpárral tudjuk garantálni, melyet az üzletben, a komponensek bemutatásával és a működésének magyarázatával egyetemben kaphat kézhez az új tulajdonos.

Miért válassz Stevens kerékpárt?

 1. mert Németország egyik vezető kerékpármárkája, több, mint 25 éves tapasztalattal és szaktudással a hátuk mögött
 2. mert a Stevens kerékpárokat kizárólag szakkereskedésekben veheted át, ahol a teljeskörű tanácsadás mellett ezzel szavatoljuk, hogy 100%-osan összeszerelt és beállított kerékpárt kapj készhez
 3. mert a márka az alkatrészek választásánál nem megy bele a piacon uralkodó kompromisszumos megoldásokba, így biztos lehetsz benne, hogy Stevens kerékpárod minden alkatrésze egytől egyig prémium minőségű és ismert gyártóktól származik, melyekre mindre garanciát is vállalunk ( 5 év vázra, 3 év minden egyébre )
 4. mert több mint 10 kategóriában közel 200 modell közül választhatsz
 5. mert a márka fókuszában a városi/trekking kerékpárok vannak, mely pontosan illeszkedik a hazai kerékpár piachoz
 6. mert letisztult színvilágával, stílusos megjelenésével, könnyű, sportos külsejével minden korosztály számára vonzóak modelljeink
 7. mert ÁRgaranciát vállalunk az oldalon mutatott teljes palettára, mely azt jelenti, hogy ha bárhol máshol az országban találsz egy ugyanolyan modellt, ami az adott boltban készleten van és olcsóbb, akkor nálunk is megkapod annyiért a kiválasztott kerékpárt
 8. mert weboldalunk segítségével egy helyen láthatod a TELJES magyaroszági raktárkészletet, hogy pontosan melyik modell hol és mikor vehető át leghamarabb.
 9. mert bennünket bátran kereshetsz ha szakértői segítségre van szükséged a kerékpárválasztásban, a pontos méreted felmérésében vagy az oldal használatában….
 10. mert ha valaki Stevens kerékpárt vesz, akkor egy minőségi, harmonikusan működő kerékpárt kap, MINDIG! Függetlenül a kerékpár árától és a kategóriájától…
 11.  mert a 2021-es modellekhez ingyenes bikesafe regisztrációt biztosítunk, a részletekről lentebb a kerékpár biztosításnál olvashatsz!