A Lendület Kerékpárbolt üzemeltetését 2022 januárjában vettük át. Azóta igyekszünk folyamatosan bővíteni a választékunkat!

Munkatársaink szakmai tapasztalata biztosítja a stabilitást, folyamatosságot és megbízhatóságot. Társaságunk rendelkezik mindazon személyi, tárgyi és anyagi feltételekkel, amelyek a vállalt munkák elvégzéséhez, a bizalom, az elismerés elnyeréséhez szükségesek.

Cégünk fejlődésének biztosítéka az alapítók által meghatározott és a munkatársakkal együtt képviselt vállalkozáspolitika, egyben cégfilozófia, melynek alapelemei:

  • Vállalásaink megbízhatósága
  • Vállalásaink jó minősége
  • Vállalásaink hatékonysága
  • Megrendelőink tisztelete, megbecsülése

A fentiek együttesen szolgálják megrendelőink igényeinek teljesítését és biztosítják társaságunk versenyképességét.

Fő tevékenységi köreink:

  • Kerékpárok értékesítése
  • Kerékpár alkatrészek és tartozékok értékesítése
  • Kerékpárok szervizelése

Őszintén reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük.

Várjuk sok szeretettel üzletünkben:

Üdvözlettel:

A LENDÜLETES CSAPAT!

Sziasztok!

Gergő vagyok a Lendület kerékpárbolt vezetője, Miskolcon születtem és imádok biciklizni. Gyerekkoromban nyaranta rengeteg kilométert letekertem, nagyon szeretem a mountainbike-ozást és nagyon becsülöm az országúti kerékpárosokat. A boltot 2022-ben januárjában vettük át feleségemmel főként üzleti megfontolásból, majd utána visszajöttek a gyerekkori élmények és az üzleti megfontolás átcsapott rajongásba. Remélem minél többen fogtok biciklizni, mert egészséges, kikapcsol és rendkívül szórakoztató. Célunk az, hogy minél jobban ki tudjuk szolgálni az igényeiteket, hogy Ti minél kevesebb költséggel, minél több kilométert tudjatok tekerni, legyen az hóban, sárban, napsütésben… bárhol és bármikor!

Jó szelet és sok balesetmentes kilométert kívánunk!

Enci és Geri